Wat vinden anderen?

Let op: kan verslavend werken!

Door Yin Yoga heb ik meer balans in lijf en geest gekregen, letterlijk en figuurlijk. Mensen om me heen vinden mij in positieve zin veranderd, weer mezelf zijn. Zelfs mijn fysio voelde het aan mijn nekspieren dat er een zomerstop was. Let wel op: het kan verslavend werken . Zelfs tijdens mijn vakantie moet ik op de mat.

Eef

De les is even tijd voor mezelf

Ik doe de Yin Yoga bij Studio Results! Ik heb een hernia gehad en las ergens dat yoga zou helpen om de klachten te verminderen. Ik nam een proefles Power Yoga maar dat was te intensief voor mij. Lieke adviseerde me toen Yin Yoga en dat heeft me heel goed geholpen. Ik ben nu soepeler in mijn rug, heb mijn lijf beter leren kennen en mijn houding is verbeterd. Het is ook heerlijk om even lekker met jezelf bezig te zijn. Als moeder met een stressvolle baan in het onderwijs ben ik alleen maar aan het zorgen voor anderen. De les is even tijd voor mezelf, dingen leren loslaten, accepteren zoals ze zijn. Ik merk dat ik me in het dagelijkse leven beter kan afsluiten voor de negatieve dingen, een betere focus heb en meer rust in mijn lijf. Ik heb mezelf beter leren kennen.

Serpil, 43 jaar, juf op de basisschool

Niks zweverige yoga-juf

Sinds ik Poweryoga doe bij Lieke voel ik mij niet alleen fitter, maar het is ook heerlijk na een drukke werkdag 90 minuten mijn hoofd leeg te kunnen maken en weer lekker te aarden in mijn lijf. Ik ben yoga gaan doen om een rustmoment te hebben in de week. Ik zit redelijk veel op mijn werk en vind het belangrijk om te bewegen. Het rekken en strekken in de les voelt heerlijk. Naast yoga doe ik aan tennis. Dat doe ik om beter te worden, te winnen. Bij yoga hoeft er even niets, gewoon meegaan met de flow, even lekker mijn hoofd leeg maken door fysiek bezig te zijn. Ik ben een beweeglijk type. Heb ook een keer een Yin Yoga les meegedaan maar dat is te sloom voor mij. Power Yoga past beter bij mij. Ik denk eigenlijk niet na of ik zin heb of niet, ik ga gewoon en de ene keer gaat het beter dan de andere keer. Ik vind het belangrijk om te bewegen en daarom heeft het ook prioriteit. Mijn moeder is mijn voorbeeld, zij is 75 jaar en speelt nog steeds twee keer per week tennis en doet een keer per week steps. Ze is hartstikke gezond! En wat ik heel fijn vind is dat Lieke zo lekker down to earth is. Niks zweverige yoga-juf.

Anne-Marie, 49 jaar, reisspecialiste voor verre bestemmingen

 

Flink aan het werk

Ik doe afwisselend de lessen Pilates en Spierversterking voor vrouwen bij Studio Results! Ik vind krachttraining erg leuk om te doen maar was een beetje klaar met die opgepompte mannen in de sportschool. Ik deed al een tijdje niets aan sport toen ik bij Results! terecht kwam. Ik vind het prettig dat de les spierversterking met alleen vrouwen is terwijl het helemaal niet truttig is, je wordt flink aan het werk gezet, net als bij de Pilates-les! Als zelfstandig onderneemster heb ik weinig vrije tijd. Toch maak ik tijd vrij om te sporten omdat ik weet wat ik ervoor terug krijg. Het is natuurlijk ook wel een stuk makkelijker zo dicht bij huis omdat het me hooguit vijf minuten kost om er te komen. Ik sport om aan mijn figuur te werken, zit graag wat strakker in mijn vel. Daarnaast geeft het sporten me een lekker gevoel, zeker als je merkt dat je sterker wordt. Als ik regelmatig  sport voel ik me energieker, kijk ik positiever tegen dingen aan en het werkt ook voordelig voor mijn mentale conditie. Het geeft me een kick en het voelt soms alsof je letterlijk en figuurlijk de hele wereld aankunt. Maak één keer tijd vrij voor een proefles,  kies een tijd die je prettig vindt en kijk wat het je brengt.

Femke, 51 jaar, eigenaar Vonk Tekst & Design

%d bloggers liken dit: